Behind Rock Models

Elämä on ihmeellinen. Välillä se laittaa meidät vasten seinää, välillä se antaa uskomattomia kokemuksia mistä voi vain olla kiitollinen. Itselläni se on todellakin ollut sitä. Olen erittäin kiitollinen niistä kaikista kokemuksista mitä elämä on antanut, vaikkakin välillä on menty lujaa päin tiiliseinää, välillä sydän on pakahtunut onnesta.

Olen Satu ja tämä on Rock Modelsin tarina tähän päivään mennessä.

Kun olin ylä-asteella niin silloiset pitkäaikaiset ystäväni laittoivat minut valitsemaan heidän tai sen koulun ohella minne halusin mennä. Seurasin sydäntäni ja pitkäaikaiset ystävyyssuhteet loppuivat kuin seinään. Koulukiusattuna nuorena aloin kasaamaan elämää, kunnes vuonna 1994 äitini kuoli äkillisesti ollessani 20-vuotias. Olin raskaana, jäin pois töistä hoitamaan pikkuveljiäni ja samalla alkoi selviytyminen kaikesta ilman sitä kivijalkaa.

Vuodet vierivät ja seuraavana elämä heitti eteeni sairauden joka oli viedä minut mennessään. Sairastuin anoreksiaan. Itsetunto oli alamaissa ja se aurinkoinen, positiivinen nuori nainen oli kadoksissa. Lisäksi tähän kaikkeen tuli ero ja muutto eri paikkakunnalle kahden prinsessani kanssa. Samalla elämä antoi uskoa ja sitä auringonpaistetta mitä juuri silloin tarvitsin. Perustin Jyväskylään yrityksen - vaatekaupan missä myytiin ns. asenne vaatteita.

Eräänä päivänä kun katsoin itseäni peilistä, näin siellä ylilaihan naisen ja aivan kuin jokin salama olisi iskenyt - tämä ei voi olla näin! Jäin miettimään miksi olen alkanut ihannoimaan ylilaihoja ihmisiä?! Samalla tuli suuri herätys ja päätös, että nyt tämä loppuu tähän. Tajusin miten tärkeää on olla juuri se oma itsensä kaikkine vikoineenkin. Asenteen tärkeys, erilaisuus, kehopositiivuus, oman itsensä arvostaminen ja kunnioittaminen tulivat elämäni arvoiksi.

Halusin tuoda tätä kaikille - nimittäin rock asennetta. Sain idean ja aloin järjestämään paikallisessa baarissa muotishow näytöksiä, missä malleina olivat asiakkaani. Tästä iso kiitos kuuluu silloisen Inferno baarin henkilökunnalle, sillä kyseisessä paikassa näitä tapahtumia pidettiin. Eräässä showssa oli asiakkaana Rude, josta tuli yhtiökumppanini. Syntyi Rock Models.

Vuosina 2008-2015 järjestimme lukuisia casting näytöksiä ja Rock Models show-tapahtumia missä oli mukana bändejä, malleja, sekä yhteistyökumppaneita. Mallimme olivat useissa kuvauksissa, mainoksissa, tuotelanseerauksissa, promootiotapahtumissa ja musvideoissa.

Olin vuonna 2009 puhumassa ”Älä laihduta”-päivässä ja esittelytekstissä luki: Satu Haveri, Suomen ensimmäisen rockmallitoimiston perustaja.

”Usein mallimaailmaa syytetään vääristyneiden ulkonäköihanteiden pönkittämisestä. Rock Models haluaa olla erilainen mallitoimisto, joka ei ihannoi langanlaihoja ja pitkiä malleja vaan rohkeita ja aitoja persoonia, joilla on terve itsetunto.”

2011 jouduin tapaturmaan ja kahdeksi kuukaudeksi pyörätuoliin. Olin taas uuden edessä. Veljeni sai maailman kauheimman soiton - ”tule hyvästelemään siskosi”. Ruuvit liukenivat elimistööni. Elämäni oli päättyä verenmyrkytykseen.

Minut on leikattu yhteensä 9 kertaa ja lääkäreiden mukaan olen jatkoajalla. Leikkauksista selviämiseksi, luin itseni maisteriksi ja tein pedagogiset opinnot, mikä on suurelta osin auttanut elämän asennettani. Vaikka välillä elämä on laittanut isoja haasteita eteeni, positiivisen elämän asenteeni kautta olen selvinnyt.

2015 jäin pois yrityksestä, kun poikani syntyi. Elämäni oli taas hiuskarvan varassa. Lääkäreiden mukaan selvin synnytyksen jälkeisistä komplikaatioista vain ihmeen avulla. Jatkoaika numero 3 alkoi.

Nyt - 6 vuotta myöhemmin palaan takaisin… ja Rock Models yhteisö käynnistyy. Rude jatkaa yhteistyökumppanina ja pyörittää Helvetin16.com yritystä (Rock Models Oy:nä) kun taas minä jatkan siitä mihin malli- ja tapahtumatoimiston puoli jäi. Olo on niin kiitollinen 🖤

Muista, että Sinä olet hyvä juuri sellaisena kuin olet!!! Älä anna kenenkään viedä sinun hyvää energiaasi. Sinä olet täydellinen 🖤

Nähdään tapahtumissamme 🖤

Satu
You have the power to change anything because you are the one who chooses your thoughts and you are the one who feels your feelings. – The Secret / Rhonda Byrne

#rockmodels #kehopositiivisuus #asenne

ROCK MODELS

Sarocks Consulting Oy
Matti Visanninkuja 8 60150 Seinäjoki
Y-tunnus 3190127-4

satu@rockmodels.fi
040 463 7626
Rekisteri- ja tietosuojaseloste

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram