BEHIND ROCK MODELS

Elämä on ihmeellinen. Välillä se laittaa meidät vasten seinää, välillä se antaa uskomattomia kokemuksia mistä voi vain olla kiitollinen. Itselläni se on todellakin ollut sitä. Olen erittäin kiitollinen niistä kaikista kokemuksista mitä elämä on antanut, vaikkakin välillä on menty lujaa päin tiiliseinää, välillä sydän on pakahtunut onnesta.

Olen Satu, ja tämä on Rock Modelsin tarina tähän päivään mennessä.

Kun olin ylä-asteella niin silloiset pitkäaikaiset ystäväni laittoivat minut valitsemaan heidän tai koulun ohella minne halusin mennä. Seurasin sydäntäni, ja pitkäaikaiset ystävyys suhteet loppuivat kuin seinään. Koulukiusattuna nuorena aloin kasaamaan elämää..kunnes vuonna 1994 äitini kuoli äkillisesti ollessani 20-vuotias. Olin raskaana, jäin pois töistä hoitamaan pikkuveljiäni, ja samalla alkoi selviytyminen kaikesta ilman sitä kivijalkaa. 

Vuodet vieri ja seuraavana elämä heitti eteeni sairauden joka oli viedä mennessään. Sairastuin anoreksiaan. Itsetunto oli alamaissa, se aurinkoinen, positiivinen nuorinainen oli kadoksissa. Lisäksi tähän kaikkeen tuli ero, muutto eri paikkakunnalle kahden prinsessani kanssa. Samalla elämä antoi uskoa ja sitä auringonpaistetta mitä juuri silloin tarvitsin. Perustin yrityksen Jyväskylään (vaatekauppa missä myytiin ns. asenne vaatteita). 

Eräänä päivänä kun katsoin itseäni peilistä, ja näin siellä ylilaihan naisen. Niin kuin joku salama olisi iskenyt. Tämä ei voi olla näin ! Miksi olen alkanut ihannoimaan ylilaihoja ihmisiä?! Samalla tuli suuri herätys, nyt tämä loppu tähän. Tajusin miten tärkeää on olla juuri se oma itsensä, kaikkine vikoineen. Asenteen tärkeys, erilaisuus, kehopositiivuus, oman itsensä arvostaminen ja kunnioittaminen tulivat elämäni arvoiksi. 

Halusin tätä tuoda kaikille, sitä rock asennetta. Sain idean järjestää paikallisessa baarissa muotishow näytöksiä, missä malleina olivat asiakkaani. Tästä iso kiitos kuuluu silloisen Inferno baarin henkilökunnalle missä näitä tapahtumia pidettiin. Eräässä showssa oli asiakkaana Rude, josta tuli yhtiökumppanini. Syntyi Rock Models.

Vuosina 2008-2015 järjestimme lukuisia casting näytöksiä, Rock Models show tapahtumia missä oli mukana bändejä, malleja, yhteistyökumppaneita. Mallimme olivat useissa kuvauksissa, mainoksissa, tuotelanseerauksissa, promootio tapahtumissa, musavideoissa. 

Olin vuonna 2009 puhumassa älä laihduta päivässä. Esittelytekstissä luki: Satu Haveri, Suomen ensimmäisen rockmallitoimiston perustaja.

”Usein mallimaailmaa syytetään vääristyneiden ulkonäköihanteiden pönkittämisestä. Rock Models haluaa olla erilainen mallitoimisto, joka ei ihannoi langanlaihoja ja pitkiä malleja vaan rohkeita ja aitoja persoonia, joilla on terve itsetunto.”

2011 jouduin tapaturmaan ja kahdeksi kuukaudeksi pyörätuoliin. Olin taas uuden edessä. Veljeni on saanut maailman kauheimman soiton. Tule hyvästelemään siskosi. Ruuvit liukeni elimistööni. Elämä oli päättyä verenmyrkytykseen.

Minut on leikattu yhteensä 9 kertaa, ja lääkäreiden mukaan olen jatkoajalla. Se miten selvisin leikkauksista, luin lopulta itseni maisteriksi ja tein pedagogiset opinnot on suurelta osin auttanut elämän asenteeni. Vaikka välillä elämä on laittanut isoja haasteita eteeni, positiivisuuden, elämän asenteeni kautta olen selvinnyt. 

2015 jäin pois yrityksestä, kun poikani syntyi. Elämä oli hiuskarvan varassa. Lääkäreiden mukaan selvin synnytyksen jälkeisistä komplikaatioista ihmeen avulla. Jatkoaika numero 3 alkoi.

Nyt 6 vuotta myöhemmin palaan takaisin… ja Rock Models yhteisö käynnistyy. Rude pyörittää Helvetin16.com yritystä (Rock Models Oy:nä), ja minä jatkan mihin malli- ja tapahtumatoimiston puoli jäi. Rude jatkaa yhteistyökumppanina. Olo on niin kiitollinen <3

Muista, että Sinä olet juuri hyvä sellaisena kuin olet !!! Älä anna kenenkään viedä sinun hyvää energiaasi.  Sinä olet täydellinen <3 

Nähdään tapahtumissamme <3 

You have the power to change anything because you are the one who chooses your thoughts and you are the one who feels your feelings. – The Secret / Rhonda Byrne

#rockmodels #kehopositiivisuus #asenne

ROCK MODELS

satu@rockmodels.fi
040 463 7626
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram