Casting Call - Päivä mallina

Etsimme malleja muotinäytökseen 12.5.2022 Seinäjoen Ideaparkkiin.

Seinäjoen Ideapark & Rock Models järjestävät yhteistyössä Ideaparkin juhla- ja kesäkauden avajaisnäytöksen, jonka tähtenä voit olla juuri Sinä.

Haluamme antaa Ideaparkin asiakkaille mahdollisuuden kokea, millaista näytösmallina toimiminen voi olla. Samalla tuomme Ideaparkin lavalle monipuolisia ja samaistuttavia ihmisiä esittelemään kauppakeskuksen tuotteita ja palveluita. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta mallina toimimisesta - ammattilaistiimimme on apunasi ja tukenasi rakentamassa kokemusta kanssasi.
Kaikki malleiksi valitut pääsevät osallistumaan Rock Modelsin verkkokoulutukseen, jossa käymme läpi lavaesiintymistä, itsetuntoa ja itsensä kantamista, sekä oman persoonallisuuden esiintuomista tyylin kautta. Samalla malleille kerrotaan tulevan näytöksen yksityiskohdista ja jaetaan vinkkejä mm. lavakävelyyn. Verkkokoulutuksen kouluttajana toimii Rock Models malli ja kouluttaja Molla la Donna.
Tapahtuma järjestetään 12.5.2022 Seinäjoen Ideaparkissa. Varsinainen muotinäytös tapahtuu klo 18:00 jälkeen, mutta mallien on hyvä varautua siihen, että meikit, kampaukset ja kenraaliharjoitus tullaan tekemään hyvissä ajoin ennen lavalle menoa.

Hae malliksi:

Vastaa alla oleviin kohtiin ja liitä mukaan tuore kuva itsestäsi. 
Hakuaikaa on 4.5.2022 asti.

ROCK MODELS

Sarocks Consulting Oy
Matti Visanninkuja 8 60150 Seinäjoki
Y-tunnus 3190127-4

satu@rockmodels.fi
040 463 7626
Rekisteri- ja tietosuojaseloste

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram