Casting

Haluaisitko työskennellä yhdessä saman henkisten mallien ja esiintyjien kanssa?

Järjestämme avoimen Rock Models casting-tilaisuuden 24.4. klo. 18.00 The Riffissä, Helsingissä.

Me etsimme listoillemme uusia, persoonallisen tyylin omaavia tyyppejä jotka eivät pelkää kameraa tai näytöslavoja. Voit olla vasta-alkaja tai kokenut konkari, meille tärkeintä on asenteesi ja halusi tehdä, kasvaa sekä kehittyä osana tätä tiimiä.

Rock Models mallina sinulla on mahdollisuus päästä esiintymään astetta räväkämpiin muotinäytöksiin, mainoskuviin ja musiikkivideoille mutta myös promoottoriksi, esiintyjäksi tai juontajaksi tapahtumiin, keikoille sekä festareille.

Koska asenne ja tiimi on meille tärkeä, listoillemme pääset vain castingin kautta. Tule siis tapaamaan meitä The Riffiin!

PS. Haluaisitko saada etumatkaa castingissä?

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla satu@rockmodels.fi niin tiedämme ketä odottaa. Hakemuksessa kannattaa kertoa kuka olet, mistä tulet, aiempi kokemuksesi ja miksi olisit hyvä lisä tähän tiimiin. Hakemukseen kannattaa liittää myös tuore kuvasi ja somelinkkisi.

Hae tanssijaksi alla olevalla lomakkeella

Haku on auki!
Paluupostina saat ohjeet jatkoon :)
Ilmoittautuminen Devils Dancers

ROCK MODELS

Sarocks Consulting Oy
Matti Visanninkuja 8 60150 Seinäjoki
Y-tunnus 3190127-4

satu@rockmodels.fi
040 463 7626
Rekisteri- ja tietosuojaseloste

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram